Kiinnostaako luontaistuotealan ammattilaistieto? - Liity terveyskaupan kannatusjäseneksi!
 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnassa ja terveyskaupassa kulunut vuosi on ollut mielenkiintoinen ja meneillään on monta hanketta, joista osa uusia ja osa jatkunut jo pidemmän aikaa. Tässä viestissä lyhyt katsaus tämän hetken toimintaamme. Jos haluat jatkossakin saada ajankohtaista ammattilaistietoa, niin liity Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kannatusjäseneksi. Saat ajankohtaista tietoa ravintolisistä, terveydestä ja hyvinvoinnista, kaupan alasta, yrittäjyydestä, täydentävistä hoidoista ja luontaistuotealasta. Tästä varmasti on hyötyä sinulle, jos olet kiinnostunut luontaistuotealasta ja luonnonmukaisesta terveydenhoidoista. Yksityishenkilö pääsee terveyskauppojen kannatusjäseneksi nyt 50 eurolla. Vuosittain kannatusjäsenmaksu on 100 euroa yksityishenkilöiltä.

Aktiivista toimintaa Kaupan Liitossa ja Suomen Yrittäjissä sekä Erikoiskaupan Liitto ETU ry:ssä
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto tekee aktiivista järjestöyhteistyötä Suomen suurimpien kaupan alan ja yrittäjien järjestöjen kanssa. Yhteistoiminta Kaupan Liitossa ja Suomen Yrittäjissä sekä Erikoiskaupan Liitto ETU ry:ssä ovat tuoneet terveyskaupan ja koko luontaistuotealan toimintaan laajentumista. Terveyskaupalla on monia edustuksia näissä järjestöissä ja olemme saaneet myös laajemmin luontaistuotealan toiminnan kehittämiseen konkreettista apua. Kannatusjäsenenä saa järjestötoiminnastamme aina tuoreimmat tiedot kaupan alasta laajemminkin sekä tietoa yrittäjäjärjestön toiminnasta.

Mediaa seuraamassa ja mukana julkisessa keskustelussa
Terveysaiheet kiinnostavat mediaa. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto seuraa aktiivisesti median luontaistuotealaa koskevia juttuja ja osallistuu alaa koskevaan keskusteluun. Pyrimme tuomaan alan osaamista, faktoja ja asiantuntijanäkemyksiä ajankohtaisiin teemoihin. Katsomme tärkeäksi puuttua epäasiallisiin luontaistuotealaa koskeviin juttuihin ja pidämme terveyskaupat ja muut jäsenemme ajan tasalla myös näiden osalta.

TAIMI-koulutus Oy kouluttaa ja viestii
Luontaistuotealan ammatillisella koulutuksella Suomessa on noin 50 vuoden historia. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton TAIMI-koulutus Oy järjestää luontaistuotealan ammatillista koulutusta. Yhteistyötahoina tutkintokoulutuksissa ovat Rastor-instituutti sekä fytonomi-koulutuksen osalta Helsingin yliopisto. Tutustu TAIMI- koulutuksen kurssitarjontaan www.taimikoulutus.fi. Jäsnenä saa alennuksia koulutuksista ja tietoa koulutustarjonnasta.

Tukemassa luonnontuotealaa ja kehittämässä biotaloutta
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto pyrkii aktiivisesti verkostoitumaan terveyskauppaa lähellä toimivien toimialojen ja järjestöjen kanssa sekä osaltaan rakentamaan laajempaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Terveystuotekauppiaiden Liitto on mukana biotaloustyöryhmissä ja tukee muun muassa pakurin EU:n nimisuojahankketta. Lisäksi terveyskaupat tukevat luomun myönteistä kehitystä olemalla Luomuliiton kannatusjäsen ja toimimalla luonnontuotetyöryhmissä.

Laajaa yhteistyötä luontaishoitoalan järjestöjen kanssa
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto tekee tiivistä ja aktiivista yhteistyötä Suomessa toimivien luontaishoitoalan järjestöjen kanssa. Yhteistoimintaa tehdään suoraan järjestöjen kanssa ja laajassa yli 30 järjestöä yhdistävässä CAM-foorumissa. Foorumi toimii joustavana yhteistyötapana ja olemme sen kautta osallistuneet yhteydenpitoon mm. poliittisten puolueiden ja ministeriöiden suuntaan luontaishoitoja koskevan lainsäädäntöhankkeen osalta. Lisäksi olemme mukana järjestämässä luontaisterapeuteille yrittäjän ammattitutkintokoulutusta yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa.

Sosiaalinen media tukemaan luontaistuotealan yrityksiä
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto pyrkii tukemaan luontaistuotealan sosiaalisen median näkyvyyden lisääntymistä ja kannustaa yrityksiä huomioimaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet oman toiminnan kehittämiseksi. Liitto näkyy Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa.

Aktiivista bloggaamista
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on pitänyt blogia vuodesta 2015 saakka ja kirjoituksia on luettu kymmeniä tuhansia kertoja. Blogikirjoituksissa otetaan kantaa ajankohtaisiin mediajuttuihin, tiedotetaan luontaistuotealan tutkimuksista tai pyritään parantamaan luontaistuotealan ja terveyskauppojen tunnettavuutta. Tutustu liiton blogikirjoituksiin nettisivuillemme: www.terveystuotekauppa.fi/blogi

Tule terveyskauppojen kannatusjäsenksi, niin saat ajankohtaista ammattilaistietoa luontaistuotealasta! Liity nyt Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kannatusjäsenksi 50 eurolla (norm. 100/v).

Jos sinulla on terveyskauppa tai muu yritys ja haluat jäseneksemme, niin olethan yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoja jäsenyysvaihtoehdoista!

 

terveisin

 

Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto

 

Miten pääsen kannatusjäseneksi ja ammattilaistiedon piiriin?

 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kannatusjäseneksi pääset lähettämällä meille yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti) osoitteeseen terveys@terveystuotekauppa.fi

Lähetä tietosi ja pääset uutiskirjeiden saajaksi samantien!