ARVONNAN SÄÄNNÖT


1. Vuoden 2020 terveystuotteen äänestykseen ja tuotepalkintojen arvontaan voi osallistua kuka tahansa Vuoden Terveystuotteet (www.vuodenterveystuotteet.fi) verkkosivun lukija. Osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kukin äänestykseen ja tuotepalkintojen arvontaan osallistuva voi osallistua vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

3. Äänestykseen ja tuotepalkintojen arvontaan osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (Hyväksymällä säännöt liityt samalla Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry:n uutiskirjeen tilaajaksi) annat Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry:lle luvan käyttää niitä terveysviestinnässään.

4. Äänestys ja tuotepalkintojen arvonta päättyy 16.12.2019. Arvonta suoritetaan 20.12.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet voidaan ilmoittaa Vuoden Terveystuotteet (www.vuodenterveystuotteet.fi)-sivustolla.

5. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan Vuoden Terveystuotteet (www.vuodenterveystuotteet.fi) verkkosivun kautta.

7. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

8. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

9. Näiden sääntöjen hyväksyminen ovat edellytys vuoden 2020 terveystuotteen äänestykseen ja tuotepalkintojen arvontaan osallistumiselle.
 

Kiinnostaako sinua ravintolisät ja luontaistuoteala?

Seuraa terveyskauppoja somessa: Facebook ja Instagram.
Seuraa TAIMI-koulutusta somessa: Facebook ja Instagram.

Tule terveyskauppojen kannatusjäseneksi, saat ajankohtaista ammattilaistietoa luontaistuotealasta! Vastaavaa luontaistuotealan ammattilaisten tietomäärää ei saa mistään muualta. Lue lisää
Liity nyt Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kannatusjäsenksi 100 eurolla.
 

Miten pääsen kannatusjäseneksi ja ammattilaistiedon piiriin?
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton kannatusjäseneksi pääset lähettämällä meille yhteystietosi (nimi, osoite, sähköposti) osoitteeseen terveys@terveystuotekauppa.fi

Lähetä tietosi ja pääset ammattilaisuutiskirjeiden saajaksi samantien!