Vuoden 2019 voittajatuotteet

  
 • Vuoden 2019 Hoitotuote: Eteeriset öljyt (Frantsila)

  Frantsilan Luomuyrttitilan eteeriset öljyt on valittu vuoden 2019 hoitotuote-sarjan voittajaksi. Valinnan tekivät terveyskaupat. Terveyskauppojen perustelut hoitotuote-sarjan voittajasta ovat vakuuttavat. Frantsilan eteerisistä öljyistä on vuosikymmenien aikana tullut terveyskauppoihin runsaasti positiivista kuluttajapalautetta. Ne ovat osaltaan olleet vahvistamassa eteeristen öljyjen suosion kasvua myös Suomessa.

  Frantsilan eteeriset öljyt ovat terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukaisia ja soveltuvat itsehoitotuotteiksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle.

  Frantsilan eteeriset öljyt ovat laadukkaita, luotettavia, tuoreita ja tehokkaita. Frantsilan eteeriset öljyt tulevat suoraan ulkomaisilta, valvonnassa olevilta, eteerisiä öljyjä tislaavilta tiloilta ja yrityksiltä.

  Frantsilan voitokkaaseen eteeristen öljyjen sarjaan kuuluu 36 eri eteeristä öljyä, joiden käyttöalueet ovat monipuoliset. Niitä voi käyttää aromaterapiassa itsehoidossa ja hoitolakäytössä. 

  Frantsilan eteeriset öljyt ovat aitoja 100% aromaterapialaatuisia eteerisiä öljyjä. Näistä ruusu, neroli, jasmiini ja roomalainen kamomilla ovat 10% laimennoksia luomu-jojobaöljyyn.

  Eteeristen öljyjen käytöstä saat lisätietoja terveyskaupasta. Tutustu ja käy löytämässä omat mielituoksusi  Frantsilan eteeristen öljyjen joukosta.

    Takaisin

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on luontaistuote- ja terveyskauppojen valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton jäsenistö koostuu terveystuotealan erikoiskaupan yrityksistä. Suomessa on noin 300 terveystuotealan erikoiskauppaa, joista 200 kuuluu Suomen Terveystuotekauppiaiden Liittoon.

Liiton toiminnan tavoitteena on edistää terveellisten elämäntapojen kauppaa ja alan yrittäjyyttä sekä tukea terveyskauppojen toimintaa. Liitto vaikuttaa alan ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ja alan erikoiskaupan koulutustason kohottamiseen. Liiton jokaisessa jäsenmyymälässä on koulutettu henkilökunta.